|
Michal Kovačevič

17.kolo - Výsledkový servis: Zlatolux i ASGuard bez zaváhania, Goleňa zostreľoval

KNLMINILIGA

17. kolo je minulosťou. Na programe bolo desať zápasov 1. a 2. ligy. V najvyššej súťaži padlo 52 gólov a v 2. lige 59 zásahov.

!!! UPOZORNENIE !!!

Žiadame všetkých hráčov a tímy, ktoré majú disciplinárne konanie aby si svoje povinnosti pozreli v sekcii Disciplinárka

1. liga - 17. kolo - 30.4.2022


Bar Linda zmenšila stratu

Už v úvodnom dueli najvyššej súťaže sme boli svedkami atraktívneho súboja Feyenoord proti Bar Linda. Druhý menovaný celok si v prvej časti vypracoval dvojgólový náskok zásluhou Jozefa Rudu a Vladimíra Chovaníka. Po zmene strán sa Feyenoordu podarilo znížiť na 2:3 gólom Vladimíra Fialu ale o definitívnej výhre tímu Bar Linda rozhodol Marián Pásztor v 38. a 41. minúte. Víťaz sa po výhre priblížil bod za svojho súpera. 

Feyenoord - Bar Linda     2:5 (1:3)

Góly: V. Fiala, R. Kollár -- V. Chovaník 2x, M. Pásztor 2x, J. Ruda ŽK: J.Ruda (Bar Linda)


Pohodlná výhra ASGuard

Zápas ešte poriadne ani nezačal a hráči Minibuseuropa sa proti ASGuard-Bodva Sport Club ujali vedenia 2:0 gólmi Mareka Majného v 1. a 2. minúte. O šesť minút znížil Vojtech Turek a v 15. minúte bolo vyrovnané 2:2. Do konca prvého polčasu strelil ďalšie dva góly Turek. Po zmene strán sa dominancia ASGuard ešte viacej prehĺbila. U domácich sme góly už nevideli, za to majster SR v malom futbale pridal štyri presné zásahy. 

Minibuseuropa - ASGuard-Bodva Sport Club     2:8 (2:4)

Góly: M. Majny 2x -- J. Jurko, J. Kandráč 2x, V. Turek 5x, Ľ. Pangrác 


ZLATO lux-Bacon schladil Hofex

Po víkende voľna sa v treťom zápase predstavil druhý ZLATO lux-Bacon proti siedmemu Hofex-u. "Zlatoluxu" sa v tejto sezóne darí a inak tomu nebolo ani v sobotnom stretnutí. Svojho súpera už v prvom polčase prestrieľali piatimi gólmi. V druhom dejstve pridali hráči "Zlatoluxu" šesť gólov a to hlavne zásluhou tímového výkonu. Druhý tím tabuľky vyhral vysokým rozdielom ale treba podotknúť fakt, že viacerí hráči jadra Hofexu v zápase nenastúpili.

Hofex - ZLATO lux-Bacon     1:11 (0:5)

Góly: M. Ander -- J. Hudák 2x, J. Takáč 2x, Ľ. Sarvaš 2x, M. Seman 3x, N. Kompuš, T. Mroč ŽK: L. Majoroš (ZLATO lux-Bacon)


Vysoká výhra TL Servis 

V ďalšom zápase proti sebe nastúpil štvrtý TL Servis a posledný VIBE FC. Tabuľkovo vyššie postavený tím potvrdil rolu favorita. Za domácich sa presadilo až šesť strelcov. Po hetriku strelil Ondrej Tkáčik a Marek Vojtek. TL Servis odskočil svojim súperom na rozdiel troch bodov. 

TL Servis - VIBE FC     12:3 (5:1)

Góly: P. Oros 2x, M. Kyjovský, M. Hromják 2x, R. Kalinka, O. Tkáčik 3x, M. Vojtek 3x -- D. Fekete 2x, L. Horváth


SK Geo sa dočkalo

Po troch prehrách okúsili chuť víťazstva hráči SK Geo. V poslednom zápase 1. ligy nastúpili proti ôsmemu tímu Chievo. Hlavnou postavou zápasu bol Ján Jackanič, v zápase strelil hetrik a na dorovnanie najlepšieho strelca 1. ligy mu chýba iba jeden presný zásah. SK Geo uštedrili Chievu tretiu prehru v rade a v tabuľke ich o obehli o jeden bod.

SK Geo - Chievo     6:2 (3:1)

Góly: M. Giertl, J. Jackanič 3x, M. Šeršeň 2x -- M. Kolesár, Z. Buček


Tabuľka 1. ligy

Výsledky zápasov 17. kola

Štatistiky hráčov 



2. liga - 17. kolo - 30.4.2022


Getfitbro potvrdili rolu favorita

V prvom stretnutí 2. ligy favorizovaný Getfitbro Futsal Team porazil predposledné mužstvo Coma. V prvom polčase strelil hetrik za domácich Martin Guľa. Do polčasovej prestávky sa presadil ešte Samuel Tamás a Jakub Hingisz. "Getfitťáci" nepoľavili ani v druhom dejstve v ktorom pridali ďalšie štyri zásahy a zápas vyhrali sedem gólovým rozdielom. Druhý Getfitbro je aktuálne v šesť bodovom závese za lídrom tabuľky.

Coma - Getfitbro Futsal Team     2:9 (1:5)

Góly: M. Gomolčák, M. Ivan -- J. Hingisz 2x, D. Šanta, S. Tamás, M. Guľa 5x ŽK: S. Tamás (Getfitbro Futsal Team)


Gólostroj Goleňa naložil deväť kúskov a je na čele strelcov

V nasledujúcom zápase tabuľkových susedov Antis a Minibuseuropa B to v prvom polčase nevyzeralo vôbec na jednoznačné víťazstvo "Minibusu". Skóre duelu otvoril Dušan Goleňa v 6. minúte. O dve minúty vyrovnával Dávid Cuper. Strelec prvého gólu skóroval ešte raz a do kabín sa išlo iba za stavu 1:2 pre "Minibus". S gólmi sa utrhlo vrece až po zmene strán. Dušan Goleňa v priebehu devätnástich minút strelil až sedem gólov. V zápase strelil celkovo deväť gólov a vyšplhal sa na kráľa strelcov 2. ligy. Minibus sa po výhre posunul o dva body nad Antis.

Antis - Minibuseuropa B     2:11 (1:2)

Góly: D. Cuper, O. Kuľbaga -- G. Viszlay, D. Goleňa 9x, J. Smorada


IZO 4 sa približuje k ďalšiemu titulu

V ďalšom stretnutí vyhrali IZO 4 už svoj šestnásty zápas v sezóne, tentokrát proti KPH TEAM Zlatolux B. Šiestimi gólmi sa pripomenul Peter Hutník, ktorý v gólových štatistikách poskočil o tri góly za Goleňu z Minibuseuropa B. Hráči IZO 4 dovedna nastrieľali 137 gólov s priemerom 8 zásahov na zápas. Sú na čele tabuľky, o šesť bodov pred Getfitbro Futsal Team, ktorý ako jediný zatiaľ dokáže s nimi držať krok. 

KPH TEAM Zlatolux B - IZO 4     3:12 (0:7)

Góly: M. Leško 2x, N. Kompuš -- P. Husz, M. Ondruš, E. Micovčák 4x, P. Hutník 6x ŽK: N. Kompuš - P. Hutník


Legends upevnili pozíciu

V záverečných stretnutiach 2. ligy, ktoré sa začali súbežne, čakala na ihrisku dva, hráčov VIBE FC B ťažká skúška proti Legends. "Béčko Vajbu" do zápasu vstupovalo iba so štvorbodovou stratou na svojho súpera. Prvý polčas zápasu bol na oboch stranách vyrovnaný a do kabín sa išlo za tesného vedenia 3:4 pre "Legendy". V druhej časti viacej zabrali Legends. Na trávniky sa po stopke vrátil Mikuláš Riapoš, ktorý súperovho brankára prekonal v zápase štyri krát a v priebežnom rebríčku strelcov je aktuálne na druhej pozícii. Legends zápas vyhrali a päť kôl pred koncom sezóny majú na treťom mieste osem bodový náskok. 

VIBE FC B - Legends     3:9 (3:4)

Góly: J. Stopka 2x , P. Timko -- M. Riapoš 4x, M. Kovačevič 4x, M. Kočiš


Dráma až do konca

Na ihrisku vedľa hrali proti sebe tabuľkový susedia, tímy z nižšej polovice tabuľky a to FC Dolar Boyz - McDonalds. Napriek tomu, že ide o tímy z nižšej polovice tabuľky tak o kvalitný futbal nebola núdza. V prvej 25-minútovke sme videli iba po góle na každej strane. Napínavé to začalo byť až v záverečnej desaťminútovke. FC Dolar Boyz prehrávali 2:3 ale gólmi Patrika Alexiho a Juraja Sudzinu sa dostali do výhody o gól. Už to vyzeralo, že domácim sa podarí doviesť zápas do víťazného konca ale o deľbe bodov rozhodol Artur Tenkács v poslednej minúte. 

FC Dolar Boyz - McDonalds     4:4 (1:1)

Góly: S. Končoš, P. Alexi, J. Sudzina 2x -- A. Tenkács 2x, T. Hehedosh, V. Lenchur ŽK: A. Dufala - O. Shepa, B. Tenkach


Tabuľka 2. ligy

Výsledky zápasov 17. kola

Štatistiky hráčov




.


submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 2 19:6 6
2. HBŽ HBŽK 2 13:7 6
3. VAK Vakatanka 2 9:4 6
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 2 6:6 3
7. HOF Hofex 2 10:15 3
8. FEY Feyenoord 2 5:10 0
9. VSL VSL 2 3:14 0
10. PRM Promet Trans 2 4:26 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. ASG Richard Behún 6 Gólov
3. HBŽ Dominik Sitar 5 Gólov
4. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
5. TRN František Pavúk 5 Gólov
6. ASG Roman Moroziuk 4 Gólov
7. HBŽ Peter Salagovic 4 Gólov