|
Michal Kovačevič

20. kolo - Výsledkový servis: Zakopnutie Vakatanky, Zlatolux v šlágri víťazne

KOŠ

V predposlednom hracom víkende bolo na programe 20. kolo KNL Miniligy. Prinášame Vám kompletný výsledkový servis.


1. Liga - 20. kolo - 21.5.2022


Nezvládnutý záver 

V prvom zápase najvyššej súťaže hrala Bar Linda proti SK Geo. Prvý polčas sa hral v dobrom tempe, no gól sme videli iba jeden, presadil sa Gerhard Gottwald. Po zmene strán v 34. minúte vyrovnal Matej Giertl. V záverečnej desaťminútovke došli hráčom hostí sily a inkasovali až päť krát. Bar Linda si výhrou zabezpečila päťbodový náskok pred Hofexom a osembodový pred SK Geo.

Bar Linda - SK Geo     6:1 (1:0)

Góly: G. Gottwald, V. Chovaník, P. Lukáč, Š. Drabík, D. Rohal, J. Kačmárik -- M. Giertl


Vysoká výhra ASGuard a sedemgólový "Sasi"

V nasledujúcom zápase nastúpil prvý tím tabuľky ASGuard proti Hofexu. Duel mal jasného favorita už pred svojim začiatkom. V prvej 25-minútovke líder nastrieľal Hofexu sedmičku. Po zmene strán pridali ďalších šesť presných zásahov. Gólovú kanonádu predviedol Maroš Sasák, ktorý poslal loptu za bránkovú čiaru sedem krát. ASGuard má dve kolá pred koncom súťaže päť bodový náskok pred druhým ZLATO lux-Bacon, no ten má zápas k dobru. O majstrovskom titule sa bude rozhodovať v posledných dvoch zápasoch. 

ASGuard-Bodva Sport Club - Hofex     13:3 (7:1)

Góly: D. Novotný 2x, V. Turek 2x, M. Sasák 7x, R. Jano 2x -- M. Ličák, J. Fabian 2x




"Zlatolux" zaknihoval dôležité víťazstvo

Šláger kola medzi ZLATO lux-Bacon - Feyenoord bol na programe o 11:00. Do zápasu vstúpil lepšie domáci celok. Po dvoch góloch Tibora Mroča a zásahu Jozefa Takáča vyhrávali 3:0. V 14. minúte znížil Radoslav Kollár a ten istý hráč sa presadil do polčasu ešte raz. Po góle Nikolasa Kompuša sa do kabín odchádzalo za stavu 4:2 . Po zmene strán sa hralo zo strany na stranu s väčšou efektivitou "Zlatoluxu". Gerhard Gluchman v závere stretnutia nepremenil na druhý krát nariadenú deviatku. "Zlatolux" dokázal dotiahnuť zápas do víťazného konca.

ZLATO lux-Bacon - Feyenoord     7:4 (4:2)

Góly: J. Takáč, Ľ. Sarvaš, N. Kompuš, T. Mroč 4x -- J. Havrila, R. Kollár 2x, Š. Mihalik ŽK: G. Gluchman



Chievo si po dlhej dobe vychutnali výhru

V štvrtom zápase najvyššej súťaže hrali tímy, ktoré nevyhrali značne dlhú dobu. Chievo vyhrali naposledy pred mesiacom a VIBE FC v tomto roku v riadnom zápase ešte nevyhrali. Je dôležité oceniť aj psychickú stránku oboch mužstiev. V ich vzájomnom strete sa z výhry radovali hráči Chieva, ktorí vyhrali vysokým rozdielom. Po šesť gólov strelili Zdeno Buček a Ivan Volčko. Za VIBE FC sa päť krát presadil Peter Haluščák

VIBE FC - Chievo     6:14 (1:8)

Góly: A. Hežel, P. Haluščák -- Z. Buček 6x, J. Csakó 2x, I. Volčko 6x


Dramatický záver priniesol remízu

Sobotný zápas tímov Vakatanka - Minibuseuropa priniesol prekvapenie v podobe nečakanej remízy. Skóre otvorili hráči hostí už v 1. minúte. O sedem minút neskôr vyhrával Minibus už 0:2. Hráči Vakatanky sa však vrátili do hry štyrmi zásahmi ešte v prvej časti. V druhom polčase vyrovnal na 4:4 hráč Minibusu Stanislav Vaverčák. Dlho netrvalo a Vakatanka opäť viedla na rozdiel jedného gólu. Bod pre Minibuseuropa v poslednej minúte zápasu zachránil Peter Dzurík (na fotke). Vakatnka sa po remíze prepadla na priebežnú štvrtú priečku ale voči tretiemu TL Servis majú zápas k dobru.

Vakatanka - Minibuseuropa     5:5 (4:3)

Góly: J. Kušiak 2x, L. Kolcun 2x, S. Kováč -- S. Vaverčák, P. Dzurik 2x, E. Šubovič, L. Malík



V dohrávke 15. kola hral TL Servis - Hofex. Domáci tím vyhral vysoko, 8:1. Hetrikom sa blysol Tibor Mátyás a Ondrej Tkáčik.

TL Servis - Hofex     8:1 (3:0)

Góly: M. Hromják, R. Kalinka, T. Mátyás 3x, O. Tkáčik 3x -- M. Ličák


Tabuľka 1. ligy 

Výsledky zápasov 20. kola

Štatistiky 20. kola


2. Liga - 20. kolo - 21.5.2022


IZO 4 krôčik od majstrovského titulu

V zápase po obednej pauze hral IZO 4 proti FC Dolar Boyz. Od úvodu zápasu tomu nenasvedčovalo, že sa jedná o súboj prvého s desiatym. Skóre otvoril Peter Hutník v 8. minúte. Na 1:1 vyrovnával Nikolle Avgustini. Na oboch stranách sa presadili ešte dvaja hráči a už to vyzeralo, že do druhého polčasu sa pôjde za nerozhodného stavu ale v poslednej minúte prvej časti strelil gól Toni Blaževski. V druhom dejstve sme videli góly iba zo strany domácich. Päť gólov pridal Peter Hutník, ktorý výrazne odskočil svojim prenasledovníkom v tabuľke strelcov. IZO 4 má titul v kapse. V ďalšom kole im stačí remíza a oslavy sa môžu začať.

IZO 4 - FC Dolar Boyz     9:2 (3:2)

Góly: M. Horský, M. Ondruš, J. Kačmarik, T. Blaževski, P. Hutník 5x -- J. Sudzina, N. Avgustini 


VIBE FC B má dôvod na radosť

V poslednom zápase 20. kola privítali hráči McDonalds dlhodobo trápiace "béčko" VIBE FC. Prvý polčas ovládali VIBE FC B a súpera nepustili do vedenia ani v druhej časti. VIBE FC B vyhral po päť zápasovej šnúre prehier.

McDonalds - VIBE FC B     4:7 (1:3)

Góly: A. Tenkács 2x, T. Hehedosh, V. Lenchur -- P. Haluščák 3x, K. Bobák, D. Kolarčik, R. Terescik


Paralelne sa na druhom ihrisku hrala dohrávka 19. kola medzi FC Dolar Boyz - U Nového Janka. Úspešnejší boli hráči "Nového Janka", ktorí vyhrali 1:6

FC Dolar Boyz - U Nového Janka     1:6 (0:3)

Góly: A. Dufala -- P. Szabó 4x, K. Bobák 2x, D. Kolarčík, R. Terescik     ŽK: P. Szabó


Zápas o 11:00 U Nového Janka - Getfitbro Futsal Team skončil kontumačnou výhrou v prospech "getfitťákov". Hráči KPH TEAM Zlatolux B sa proti Antisu nenazbierali v potrebnom množstve a takisto aj Coma rezignovala proti Legends. Dúfame, že hráči sa dajú dokopy a zvyšné zápasy KNL Miniligy riadne odohrajú.

Tabuľka 2. ligy

Výsledky zápasov  20. kola

Štatistiky 2. ligy


submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 3 28:9 9
2. VAK Vakatanka 3 19:6 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 3 8:9 3
7. HOF Hofex 3 13:21 3
8. VSL VSL 3 6:16 3
9. FEY Feyenoord 3 8:19 0
10. PRM Promet Trans 3 6:36 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
3. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
4. ASG Richard Behún 6 Gólov
5. RIS Peter Blaško 5 Gólov
6. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
7. TRN František Pavúk 5 Gólov