|
Michal Kovačevič

Rozhodne sa o majstrovi 2. ligy už tento víkend ? ASGuard má v najvyššej súťaži všetko vo svojej moci

KOŠ

Týždeň pred koncom súťaže nás čakajú ďalšie zápasy súťaží KNL Miniligy. Je možné, že už zajtra spoznáme staronového víťaza 2. ligy. V najvyššej súťaži je situácia o niečo viacej zamotaná, avšak ASGuard-Bodva Sport Club má všetko vo svojich rukách. Pripomíname, že už o niekoľko dní odštartuje európsky šampionát v malom futbale, ktorý sa koná v našich KOŠICIACH.

1. liga - 20. kolo - 21.5.2022

Program 1. ligy odštartuje už o 9:00 zápas dlhoročných účastníkov KNL Miniligy a to Bar Linda - SK Geo. Tabuľkové postavenie hovorí v prospech Bar Lindy ale keďže sa jedná o duel tímov zo stredu tabuľky tak všetko je otvorené. Celok hostí ma vo svojich radoch najlepšieho strelca ligy Jána Jackaniča, na ktorého si obrana Bar Lindy bude musieť "posvietiť".  Oba tímy v minulom kole prehrali a tak majú o to väčšiu motiváciu v zápase bodovať naplno. Paralelne na druhom ihrisku bude prebiehať dohrávka 15. kola TL Servis - Hofex.

V nasledujúcom zápase najvyššej súťaže bude hrať líder tabuľky ASGuard-Bodva Sport Club proti tímu Hofex. Tri kolá pred koncom súťaže ma ASGuard päť bodový náskok pred druhým "Zlatoluxom" ale ten má zápas k dobru. Jasným favoritom je ASGuard ale Hofex v jarnej časti netreba podceňovať. To ako dopadne tento zápas uvidíme už od 10:00.

Šlágrom kola bude jednoznačne stretnutie tímov ZLATO lux-Bacon - Feyenoord. Útočné trio Feyenoordu Gluchman, Havrila, Kollár nastrieľalo dovedna 65 gólov. Naproti tomu obrana "Zlatoluxu" inkasovala najmenej gólov v aktuálnej sezóne. Veríme, že zápas druhého s piatym bude reklamou na futbal. Už spomínaný "Zlatolux" stráca na prvú priečku päť bodov ale ďalšiu sobotu ich čaká ešte dohrávka proti tretej Vakatanke. ZLATO lux-Bacon má ťažší los ako líder tabuľky, ktorý má všetko vo svojich rukách. 

V zápase na pravé poludnie bude hrať VIBE FC proti Chievu. Obom tímom v jarnej časti nejde karta a práve tento zápas bude príležitosťou pre plný bodový zisk jedného z nich. V poslednom zápase najvyššej súťaže sa predstaví tretia Vakatanka proti deviatemu Minibuseuropa


Tabuľka 1. ligy

Program 1. ligy


2. liga - 20. kolo - 21.5.2022

V úvodnom dueli 2. ligy si zmerajú sily Antis - KPH TEAM Zlatolux B. Antis minulý víkend vyhral takmer po mesiaci a pol až dve stretnutia v rade. Do zápasu vstupujú s mentálnou výhodou. "béčku Zlatoluxu" sa v úvode jarnej časti podarilo pozbierať pár bodov ale momentálne držia sériu štyroch prehier v rade.

Šlágrom 2. ligy bude v Sobotu 21.5.2022 zápas U Nového Janka - Getfitbro Futsal Team. "Getfitťákov" nečaká vôbec ľahká úloha. "Nový Janko" sa po remízovom začiatku jarnej časti dostal do formy a z posledných šiestich zápasov vyhrali päť krát. Treba ale podotknúť fakt, že Getfitbro ako nováčik v KNL Minilige ukazuje ohromné kvality a v doterajších devätnástich zápasoch inkasovali iba 31 gólov, čo je najmenej v súťaži. Ako dopadne zápas štvrtého s druhým uvidíme od 11:00.

Legends o 12:00 vyzvú poslednú Comu. Druhý najlepší strelec Mikuláš Riapoš bude mať príležitosť priblížiť sa na Petra Hutníka z IZO 4. Práve IZO 4 je jediným tímom prehry v prebiehajúcej sezóne a suverénne smerujú za ďalším majstrovským triumfom. V 20. kole ich čaká FC Dolar Boyz. Ak Getfitbro Futsal Team stratí body a líder tabuľky boduje tak o titule je rozhodnuté. Zápas začína po obednej pauze o 13:30. Program 2. ligy uzavrie zápas tabuľkovo nižšie postavených tímov McDonalds - VIBE FC B


Tabuľka 2. ligy

Program 2. ligy














submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 2 19:6 6
2. HBŽ HBŽK 2 13:7 6
3. VAK Vakatanka 2 9:4 6
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 2 6:6 3
7. HOF Hofex 2 10:15 3
8. FEY Feyenoord 2 5:10 0
9. VSL VSL 2 3:14 0
10. PRM Promet Trans 2 4:26 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. ASG Richard Behún 6 Gólov
3. HBŽ Dominik Sitar 5 Gólov
4. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
5. TRN František Pavúk 5 Gólov
6. HOF Marko Seman 4 Gólov
7. ASG Roman Moroziuk 4 Gólov