|
Alexander Dufala

Prečo sa pridať práve k nám?

KOŠ

Čo Košická nová liga ponúka? V čom je výnimočná a prečo svoj tím prihlásiť práve do našej ligy? Prečítajte si tento článok a zistite, prečo je Košická nová liga malého futbalu tá správna voľba.

Po trávnikoch za šťastím a úspechom

V srdci každej športovej súťaže je otázka identity - prečo by sa hráči, fanúšikovia, či sponzori mali rozhodnúť práve pre nás? Naša liga je postavená na základoch vášne pre malý futbal. Každý zápas je prejavom lásky k tomuto športu. Silné zapojenie lokálnej komunity tvorí základ súťaže Košickej novej ligy. Ihrisko je miestom, kde sa stretávajú nadšenci malého futbalu, zbierajú skúsenosti, tešia sa z výhier, smútia z prehier a podporujú jeden druhého. Prepojenie moderných technológii so svetom malého futbalu je ideálnym miestom pre váš kolektív a rast.


Organizované zápasy

Jedným z našich pilierov je kvalitná a profesionálna organizácia zápasov. Základom príjemného zážitku je nielen samotná hra, ale aj prostredie v ktorom sa odohráva. Zápasy organizujeme na prvotriednom ihrisku s umelým trávnikom, ktorý je ideálny pre malý futbal. Umelé osvetlenie dodáva tú pravú futbalovú atmosféru Ligy Majstrov. Rôznorodá konfrontácia umožňuje neustále zlepšovanie výkonov. Zápasy majú určené jasné pravidlá, kvalifikovaných rozhodcov a zabezpečenie všetkého potrebného na skvelú hru.


Partia, teambuilding, zábava a tréning

Pre partie priateľov, firmy a spoločnosti, či univerzitných študentov ponúkame jedinečnú možnosť skombinovať zábavu a teambuilding prostredníctvom športovej aktivity v podobe zápasu v malom futbale. Malý futbal je ideálnym spôsobom ako sa odreagovať a uvoľniť stres. Nič nezjednocuje kolektív viac ako spoločný športový zážitok. Kluby z veľkého futbalu môžu mať pravidelný zápas v tom malom, ako pravidelnú tréningovú aktivitu. Hráči z veľkého futbalu môžu využiť malý futbal na zlepšenie kontroly lopty, techniky, kondície, či orientácie na malom priestore.


Miesto pre rozvoj

Malý futbal je viac než len hra. Je to cesta osobného a športového rastu. KNL ponúka ideálne prostredie pre hráčov všetkých úrovní, aby pracovali na zlepšení svojich futbalových zručností. Ponúkame príležitosti na zlepšenie kondície, vytrvalosti a celkového športového zdravia. Hráči majú možnosť dostať sa do výberu Košíc v Niké Superlige. Výkony môžu byť odrazovým mostíkom do reprezentačného tímu Slovenska v malom futbale. Košická nová liga malého futbalu nie je obyčajnou súťažou, je platformou kde sa môžete rozvíjať a zlepšovať.


Moderné technológie

V ére digitálnych inovácii sme v Košickej novej lige prijali moderné technológie, aby sme obohatili zážitok z malého futbalu pre hráčov i fanúšikov. Využívame aplikáciu Sport.Video, ktorá nám umožňuje zachytiť a zdieľať góly a highlighty zápasu. Takto označené udalosti sú uložené na stránke Sport.video na profile KNL. Po každom kole vytvárame zostrihy s NAJ 10 gólmi a publikujeme ich na sociálne siete. Vyhlasujeme najlepšieho hráča kola a vyberáme najlepšiu šesticu do top zostavy kola. Využitie všetkých týchto prvkov pridáva na atraktivite súťaže a zvyšuje záujem hráčov aj fanúšikov.


Dôraz na slušný futbal a fair play

Sme presvedčení, že základom každého zápasu má byť slušnosť a fair play. Preto sme hneď v úvode ligy spustili kampaň "KNL Rešpekt&Fair Play". Vyzdvihujeme význam rešpektu voči súperom a rozhodcom. Slušný futbal pre nás znamená hranie so cťou, či už na ihrisku alebo mimo neho. Slušný futbal a fair play majú pozitívny vplyv na celú futbalovú komunitu. Je našim záväzkom poskytovať prostredie, kde je slušný futbal a fair play nielen očakávaním, ale nevyhnutným štandardom. Veríme, že cez podporu týchto hodnôt môžeme prispieť k rozvoju športovcov a k vytvoreniu silnejšej a zdravšej futbalovej komunity.


submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 3 28:9 9
2. VAK Vakatanka 3 19:6 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 3 8:9 3
7. HOF Hofex 3 13:21 3
8. VSL VSL 3 6:16 3
9. FEY Feyenoord 3 8:19 0
10. PRM Promet Trans 3 6:36 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
3. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
4. ASG Richard Behún 6 Gólov
5. RIS Peter Blaško 5 Gólov
6. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
7. TRN František Pavúk 5 Gólov