|
Alexander Dufala

Preview | Finálne kolo predstaví semifinalistov, O Umiestnenie svoju púť ukončí

KOŠ

Pred sebou máme posledné piate kolo nadstavby. Skupina O Umiestnenie zavrie svoje brány, zatiaľ čo FINAL 6 bude pokračovať zápasmi v semifinále a následne finále. Nedoriešené je však stále obsadenie priečok v rámci obidvoch skupín. Poďme sa pozrieť na dnešné zápasy.

FINAL 6 


Ako prvý uvidíme duel medzi HB Žlčové kamene a Feyenoord. Tri body v tabuľke, predposledné miesto, no napriek tomu stále šance na postup. Reč je o Feyenoorde, ktorý sa síce v skupine FINAL 6 popálil tri krát, no rozhodujúci zápas ich čaká práve teraz. Podarí sa Feyenoordu udrieť v správny moment a dostať sa tak do vyraďovacej fázy?

Posledný je na programe stret medzi Hofexom a Vakatankou. Tvrdá drina sa Vakatanke vyplatila a po štyroch kolách sa tak bezpochyby stala kráľom FINAL 6. Na svojho súpera v semifinále ale stále čakajú. Možnosti sú hneď tri. Vakatanku vyzve jeden z trojice HB Žlčové kamene, Hofex a Feyenoord. Kto to nakoniec bude rozlúsknu dnešné zápasy. 

Zápas medzi TJ Malá Ida a Rising Prospects sa neodohrá. Tri body si po kontumácii súpera pripíše Rising Prospects.


Program zápasov 5. kola nadstavbovej časti FINAL 6


O Umiestnenie


Celkové siedme miesto prvého ročníka košickej novej ligy malého futbalu 5+1 je na stole. Rokovania o tom, kto túto priečku obsadí prebiehajú medzi Promet Trans, IZO 4 a VSL. Hneď na úvod posledného kola tejto skupiny prebehne duel dvoch z nich a to IZO 4 a Promet Trans. Obaja majú na konte deväť bodov. IZO 4 v predošlom kole prekvapivo podľahol AFC Mier - FC Zdobe a žezlo tak prenechal práve Promet Transu. Ich vzájomný duel v skupine B ovládol IZO 4 (3:1). Kto vzíde víťazne z tohto stretnutia?

O druhý duel sa postará Mondays Vikings a VSL. Ak chce VSL pomýšľať na vedúce postavenie, musí zápas proti Mondays Vikings zvládnuť. Druhou podmienkou je výhra Promet Transu proti IZO 4. V takom prípade by VSL vyhral skupinu skrz vzájomný duel. Zapadne do seba všetky kusy skladačky? Na záver sa proti sebe postavia celky AFC Mier - FC Zdoba a VB FC. Forma AFC sa v posledných dvoch kolách zafarbila na zeleno. Nevydarený štart do nadstavby im však zmaril všetky nadeje na zisk prvenstva. Aj napriek tomu však môže AFC Mier ukončiť sezónu v TOP 3 tejto skupiny. V ceste im bude stáť VB FC, pre ktoré pôjde v tomto zápase o česť.


Program zápasov 5. kola nadstavbovej časti O Umiestnenie

submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. VAK Vakatanka 4 27:11 12
2. RIS R prospects 3 28:9 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. BEA BEATHLETE FC 4 12:11 6
5. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
6. HOF Hofex 4 18:29 3
7. TRN Turkon 3 16:12 3
8. PRM Promet Trans 4 12:39 3
9. VSL VSL 4 9:22 3
10. FEY Feyenoord 3 8:19 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
3. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
4. HOF Marko Seman 7 Gólov
5. ASG Richard Behún 6 Gólov
6. VAK Adam Kuľha 6 Gólov
7. RIS Peter Blaško 5 Gólov