|
Alexander Dufala

Review | Malá Ida valcuje skupinu B

KOŠ

Druhé kolo je vec minulá. V túto stredu sme videli šesť duelov, ktoré ponúkli veľa futbalovej akcie. V skupine B dominujú zatiaľ tri neporazené celky. V skupine A sa o prvenstvo hlásia dva tímy. Poďme sa spolu pozrieť, ako skončili zápasy druhého kola.

Skupina A


Otvárací duel druhého kola patril tímu HB Žlčové kamene a ich náprotivku VB FC. Do tohto zápasu nastúpil HB ako odtrhnutý z reťaze. Sériou ôsmich gólov v prvom polčase zasadili svojmu súperovi tvrdý úder. Takzvanú poistku v podobe ďalších štyroch gólov pridali aj v druhom polčase a o víťazovi tohto stretnutia nebolo pochýb. Svoj strelecký účet si štyrmi zásahmi dobil S. Ondira, pri ktorom svieti po dvoch odohratých kolách už osem gólov. 

Highlighty zo zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


VSL pozbieral prvé body proti Hofexu. Od začiatku sa hralo vo vysokom tempe. Vedenie si na svoju stranu strhol v prvom polčase tím VSL. Po zmene strán pokračoval VSL v nastolenom trende a vytvoril si už trojgólové vedenie. Hofex ale zbrane nezložil a dostal sa na hranicu jednogólového manka. Dve minúty pred koncom stretnutia sústredil Hofex všetky svoje sily do útoku, no vyrovnávajúci gól už neprišiel.


V poslednom zápase nastúpila Vakatanka proti AFC Mier - FC Zdoba. Už pred zápasom bolo jasné, kto je favoritom. Vakatanka znovu predvádzala štýl hry, ktorý ich zdobí a súperovi nedala šancu. Pre AFC Mier je to druhá prehra v rade a spolu s VB FC tak uzatvárajú tabuľku skupiny A.

Highlighty zo zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


Skupina B


TJ Malá Ida zopakovala minulotýždňový zdar tentokrát proti Mondays Vikings. Svojmu súperovi naservírovala na tanier dve cifry. Góly Malej Idy si rozdelilo 5 strelcov, z ktorých traja boli trojgólový. Konkrétne M. Seman, J. Pačai a Ľ. Seman

Highlighty zo zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


V skupine B sme ako druhý videli zápas medzi IZO 4 a Rising Prospects. Kto očakával, že tento zápas bude pre Rising Prospects malina, bol na omyle. Videli sme drámu až do samého konca stretnutia. IZO 4 sa v prvom polčase dostal do vedenia po góle J. Kačmarika. Celku Rising Prospects to začalo padať až v druhom polčase. O obrat sa postaral F. Kis, M. Pach a P. Blaško. Na konečných 2:3 upravil v posledných sekundách P. Hutník

Highlighty zo zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


Posledný zápas priniesol konfrontáciu Promet Trans a Feyenoordu. Na gól sme dlho nečakali. V prvej minúte stretnutia otvoril skóre L. Malík. Rovnako ako v prvom zápase tímu Promet Trans aj v tomto sa scenár opakoval. Na konci prvého polčasu sa Feyenoord ujal vedenia 2:1. Druhý polčas už bol v réžii Feyenoordu. Promet Trans sa v druhom polčase nepresadil ani raz a odchádza tak naprázdno. 

Highlighty zo zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze









Fotogaléria druhé kolo sezóny 2023/2024

Fotogaléria druhé kolo sezóny 2023/2024 (Foto: Alexander Dufala)

submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 3 28:9 9
2. VAK Vakatanka 3 19:6 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 3 8:9 3
7. HOF Hofex 3 13:21 3
8. VSL VSL 3 6:16 3
9. FEY Feyenoord 3 8:19 0
10. PRM Promet Trans 3 6:36 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
3. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
4. ASG Richard Behún 6 Gólov
5. TRN František Pavúk 5 Gólov
6. RIS Peter Blaško 5 Gólov
7. RIS Jakub Špišák 5 Gólov