|
Alexander Dufala

Preview | Tretí hrací víkend ponúkne osem atraktívnych stretnutí

KOŠ

Košická nová liga v malom futbale Vám aj počas sviatkov ponúkne slušnú nádielku zápasov prvej a druhej ligy. Okrem oslavovania si tak môžete vychutnať osem Veľkonočných duelov.

Preview 1. KNL

V deň Veľkonočnej soboty sa proti sebe o deviatej hodine postavia ASGuard a Promet Trans. Tento zápas bude generálkou pre Promet Trans, nakoľko od konca jesennej časti zápas neodohrali. ASGuard má prvé predstavenie za sebou. V zápase proti Bar Linda šokujúco prehrali 9:3 a v tomto zápase sa budú chcieť vrátiť do výherných koľají. Tieto dva celky si už sily zmerali v treťom kole prebiehajúcej súťaže. Všetky body vtedy bral ASGuard po výhre 4:3. 

Pokračovať budeme zápasom o 11. tej hodine medzi Getfitbro a SK Geo. Štart sa podaril SK Geo náramne. V súboji proti Zlatolux si pripísali cenné tri body po výhre 8:7 a dotiahli sa tak na ôsmy Hofex. Prvý vzájomný duel skončil výhrou SK Geo (6:2). Podarí sa tímu SK Geo vyhrať druhý krát v rade? Ako poslední sa proti sebe postavia o 13:30 Vakatanka a Hofex. Vakatanka urobila veľký krok smerom k prvej priečke minulý týždeň, keď dokázala poraziť Feyenoord (6:5). Hofex sa v predošlom zápase musel pokloniť TL Servisu. Prvý spoločný zápas skončil vysokou výhrou Vakatanky (13:1), keď sa až o sedem gólov postaral L. Kolcun. Budeme znova vidieť gólovú smršť zo strany Vakatanky alebo budeme svedkami vyrovnaného duelu?

Zápas medzi Zlatolux a Feyenoord bol odložený

Duel medzi TL Servis a Bar Linda budeme mať možnosť sledovať v stredu 12.04.2023 o 18. hodine. 


Tabuľka tímov 1. KNL

Program zápasov 1. KNL


Preview | 2. KNL

Ako prvý uvidíme v druhej lige duel o 9:00 medzi Chievo a LUX FM. Chievo sa v tabuľke nachádza na tretej pozícii, ich súper je na ôsmej priečke. Forma je na strane Chieva, z dvoch zápasov jarnej časti dokázali vydolovať šesť bodov. LUX FM odohral jeden zápas, v ktorom podľahol VB FC (2:3). Tri body si z prvého zápasu týchto dvoch celkov odniesol LUX FM po výhre 6:5. 

V druhom zápase sa proti sebe postaví IZO 4 a Antis. Prvý menovaný vládne druhej lige železnou rukou. Antis sa nachádza na druhom konci tabuľky s bilanciou dve výhry a deväť prehier. IZO už Antis porazil v ich prvom dueli (12:2) a tak sa podobný scenár dá očakávať. V ďalšom zápase sa predstaví tím HB Žlčové kamene proti Coma. Žlčové kamene mali v 12. a 13. kole pauzu, keďže sa ich zápasy odložili. To ich síce stálo vedúce priečky, no v druhej lige majú najmenej odohratých zápasov a tak sa s ich formou dá očakávať, že si naspäť vydobyjú postavenie v TOP 3. Vzájomný duel zo štvrtého kola dopadol lepšie pre HB, keď vyhrali 3:2. 

V predposlednom zápase proti sebe nastúpi Vakatanka B a Team KVP. Recept na výhru sa Teamu KVP stále nepodarilo nájsť. V predchádzajúcich dvoch zápasoch najprv podľahli Legends (4:8), následne nestačili aj na Chievo (4:9). V zápase proti Vakatanke to znova bude mať Team KVP veľmi náročné. 

Záverečný duel budú mať na starosť Legends a VB FC. Legendy sa nachádzajú na druhom mieste za osem výhier, jednu remízu a dve prehry. VB FC si za šesť výhier, jednu remízu a päť prehier zaslúžilo siedme miesto v druhej lige. Oba tieto celky ešte v jarnej časti nezaváhali. VB odohral dva zápasy. V obidvoch prípadoch vyhral rozdielom jediného gólu. Legends sa predstavili iba v jednom zápase proti Team KVP, v ktorom pohodlne vyhrali (8:4). Meranie síl týchto dvoch tímov skončilo v prospech Legends (7:5). Dokáže Legends aj po druhý krát poraziť VB FC?


Tabuľka tímov 2. KNL

Program zápasov 2. KNL

submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. VAK Vakatanka 5 31:15 13
2. RIS R prospects 3 28:9 9
3. HBŽ HBŽK 4 24:17 9
4. HOF Hofex 5 24:31 6
5. BEA BEATHLETE FC 5 14:17 6
6. PRM Promet Trans 5 19:44 6
7. TRN Turkon 4 20:16 4
8. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
9. FEY Feyenoord 4 19:22 3
10. VSL VSL 5 12:33 3

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 10 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 8 Gólov
3. VAK Adam Kuľha 8 Gólov
4. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
5. HOF Marko Seman 7 Gólov
6. ASG Richard Behún 6 Gólov
7. FEY Patrik Hornak 6 Gólov