|
Martin Tomáškovič

Registrácie do novej sezóny Košickej novej ligy spustené !

KNLMINILIGA

Nová sezóna Košickej novej ligy začína začiatkom Septembra. Ide v poradí už o 14. sezónu malého futbalu v Košiciach. Od dnešného dňa 8.8.2022 sú spustené registrácie. Prinášame Vám súhrn informácii potrebných k registrácii tímov a hráčov

Sezóna malého futbalu v Košiciach je už o necelý mesiac opäť tu. Je to už po 14. krát čo sa otvára registrácia do novej sezóny. Prihlásiť sa môžu okrem existujúcich aj nové tímy, či novinkou, ktorú spúšťame je registrácia jednotlivcov. To čo znamená registrácia jednotlivcov sa dozviete nižšie v článku. 


Čo je Košická nová liga v malom futbale alias KNL Miniliga ?

"Košická nová liga je amatérska - rekreačná liga v malom futbale v Košiciach. KNL Miniliga vznikla v roku 2009 za účelom podpory amatérskych športovcov. Pozor nie len futbalistov ale pre všetkých športovcov. Či už sú to plavci, hádzanári, hokejisti či rekreačný športovci,"  hovorí predseda Košickej novej ligy Michal Kovačevič.




Prečo by ste sa mali prihlásiť do Košickej novej ligy ?

"Košická nová liga je oficiálne riadnym členom Slovenského zväzu v malom futbale. To žiadna iná liga v Košiciach neponúka. Vďaka spolupráci so SZMF môžeme využívať informačný systém malého futbalu, ktorý je prepojený na modernú web stránku. Vďaka informačnému systému máme prehľad o zozname hráčov, prestupoch, striedavých štartov či pokutách.

Po každých zápasoch majú tímy, hráči a fanúšikovia k dispozícii detailné štatistiky. Nechýba ani komentár k hracím kolám či výsledkový servis. V nadchádzajúcej sezóne plánujeme natáčať vybrané zápasy a ponúknuť k ním highlighty. Na zápasy sú delegovaní rozhodcovia s licenciou od SZMF. Nám to ale nestačí a práve do novej sezóny chceme pre rozhodcov zaviesť vlastné školenia a testy zamerané na pravidlá súťaže KNL.

Práve v týchto dňoch sme predstavili novú vizuálnu identitu. Chceme sa uberať moderným štýlom, ktorý pritiahne hlavne nových, mladých hráčov a tímy. Predstavenie novej identity KNL si môžete pozrieť tu. Košická nová liga má v pláne stať sa jednou z najlepších líg v malom futbale na svete" 


Aké výhody na Vás čakajú v novej sezóne ?

"Vďaka členstvu v SZMF môžu tímy z KNL štartovať na turnajoch ako Niké Majstrovstvá Slovenska či Niké Winter Cup. Tímy z KNL sa pravidelne umiestňujú na popredných priečkach. Tí najlepší hráči z KNL majú možnosť dostať sa do výberu Košíc v národnej Niké Superlige. Výber Košíc hrá v kategórii mužov a v kategórii do 23 rokov. Herne patria Košice k tomu najlepšiemu čo malý futbal na Slovensku ponúka. Okrem toho máme v rukáve ešte pár noviniek, ktoré predstavíme pred začiatkom sezóny,"  doplnil predseda KNL Kovačevič


Základné informácie o Košickej novej lige

- amatérska - rekreačná liga v malom futbale pre všetkých

- riadny člen Slovenského zväzu v malom futbale

- prehľadný systém na správu hráčov, zápasov, prihlášok, pokút (Informačný systém malého futbalu)

- štatistiky a reporty po každých zápasoch

- možnosť postúpiť na celoslovenské či európske podujatia v malom futbale

- delegovaní rozhodcovia s licenciami

- kvalitné futbalové pomôcky

- ocenenia pre najlepšie tímy


Dôležité informácie k registrácii do sezóny 2022/2023


1. Prihlášky 

Oficiálny začiatok prihlasovania do novej sezóny je od 8.8.2022 do 1.9.2022. Začiatok súťaží je naplánovaný na 10.9.2022 v Sobotu. 

Prihlásiť svoj tím môžete kliknutím na tento odkaz


2. Štartovné a členské príspevky

Novinkou v sezóne 2022/2023 je zavedenie členského príspevku za jednotlivých hráčov. Členský príspevok na hráča je 20 € na sezónu. Po jesennej časti 10 €. 

Štartovné je vo výške 175 €. Tímy hrajúce v sezóne 2021/2022, ktoré sa stihli zaregistrovať do IS MF v stanovenej lehote t.j do 15.2.2022, si môžu uplatniť zľavu 25 € na štartovné. 

Príklad: Ak na začiatku sezóny bude na súpiske tímu 10 hráčov, tak členské príspevky budú vo výške 200 € + 150 € štartovné (po uplatnení zľavy).

Registrácia nových hráčov bude umožnená po celú sezónu. Každý nový hráč bude musieť v jesennej časti zaplatiť členský príspevok 20 €. V jarnej časti to bude 10 €.

Minimálny počet hráčov na sezónnej súpiske je 8. Odporúčaný počet hráčov je 10. 


3. Registrácia B-tímov

V sezóne 2022/2023 je umožnené prihlásiť B-tím všetkým mužstvám, ktoré nastupovali v sezóne 2021/2022 v 1. lige. V prípade ak je nový tím, ktorý má záujem prihlásiť dve mužstvá, nech bezprostredne kontaktuje predsedu KNL na emailovej adrese knlminiliga@gmail.com 

Na súpiske B-tímu môžu byť maximálne 3 hráči z A-tímu. A-tím a B-tím hrá na dvoch rozdielnych úrovniach súťaže - 1. liga a 2. liga, prípadne 3. liga. 


Prihlásiť svoj tím môžete kliknutím na tento odkaz


4. Nemáš tím a chceš hrať Košickú novú ligu ? 

V prípade ak nemáš tím a hľadáš si mužstvo, ponúkame ti možnosť registrácie ako individuálny hráč. Stačí vyplniť registračný formulár ako jednotlivec a my ťa pridáme do už existujúceho tímu, alebo vytvoríme úplne nový tím z jednotlivcov, tak aby bol schopný fungovať sám počas celej sezóny. 

Prihlásiť sa ako individuálny hráč môžete na tomto odkaze


5. Pravidlá

V sezóne 2022/2023 hodláme pristúpiť k zmene určitých pravidiel. Komisia zložená z predsedu KNL a rozhodcov pracuje na úprave pravidiel. Po ukončení prihlasovania tímov do KNL sa uskutoční stretnutie so zástupcami tímov (kluboví manažéri/delegáti), kde sa predstavia návrhy k úprave spomínaných dokumentov.


6. Dôležité dátumy a platby štartovného/členských príspevkov


Druh tímu
Štart registrácie
Koniec registrácie
Termín na úhradu členských
príspevkov
Termín na úhradu štartovného
Existujúce tímy KNL Miniligy8.8.202231.8.20225.9.202210.9.2022
Nové tímy 8.8.202231.8.20223.9.20225.9.2022

Kluboví manažéri komunikujú (pripomienky, dotazy, žiadosti, a iné.) s organizátormi súťaže len cez oficiálne komunikačné kanály Košickej novej ligy (e-mail, mobilný hovor, SMS, osobné stretnutie). Komunikácia cez sociálne siete, ako je Facebook, nie je považovaná za oficiálny komunikačný nástroj.


Prihlásiť svoj tím môžete kliknutím na tento odkaz





submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 2 19:6 6
2. HBŽ HBŽK 2 13:7 6
3. VAK Vakatanka 2 9:4 6
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 2 6:6 3
7. HOF Hofex 2 10:15 3
8. FEY Feyenoord 2 5:10 0
9. VSL VSL 2 3:14 0
10. PRM Promet Trans 2 4:26 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. ASG Richard Behún 6 Gólov
3. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
4. TRN František Pavúk 5 Gólov
5. HBŽ Dominik Sitar 5 Gólov
6. HOF Marko Seman 4 Gólov
7. ASG Roman Moroziuk 4 Gólov