|
Michal Kovačevič

12. kolo - Výsledkový servis

KOŠ

Počas prvého aprílového víkendu sa v Športovom areáli Galaktik odohralo 12. kolo KNL miniligy. Najočakávanejším zápasom bol stret dvoch najvyššie postavených celkov 1. ligy. V prvom jarnom kole padlo dovedna 96 gólov. Prinášame Vám kompletný sumár všetkých súťažných stretnutí.

!!! UPOZORNENIE !!!

Žiadame všetkých hráčov a tímy, ktoré majú disciplinárne konanie aby si svoje povinnosti pozreli v sekcii Disciplinárka

1. liga - 12. kolo - 2.4.2022


ASGuard-Bodva Sport Club v derby so ZLATO lux-Bacon výherne

Prvé jarné kolo začalo výkopom tímov Hofex - Vakatanka. Po prvom polčase už bolo viac-mennej rozhodnuté, keď svetelná tabuľa ukazovala 0:3 v prospech Vakatanky. Po zmene strán sa Hofexu podarilo stretnutie zdramatizovať ale na body to nestačilo. 2 gólmi za Vakatanku sa presadil Peter Terpaj, ktorý sa šplhá na vrchol tabuľky strelcov. Vakatanka sa po výhre bodovo vyrovnala na druhý ZLATO lux-Bacon. 

Hofex - Vakatanka      2:5 (0:3)

Góly: M. Ličák, J. Fabian -- P. Tresa, P. Terpaj 2x, S. Fiľák 2x


Práve druhý ZLATO lux-Bacon sa o 11:00  predstavil proti prvému ASGuard-Bodva Sport Club. V dlho očakávanom derby sme boli svedkami kvalitného zápasu z oboch strán. Už v druhej minúte otváral skóre stretnutia Dušan Kolek, hráč Zlatolux-u. Lídrovi tabuľky sa vzápätí podarilo vyrovnať a do 10. minúty vyhrávali už 1:3. Do polčasu pridal gól ešte Slovenský reprezentant v malom futbale Michal Gere. V druhej časti napätie gradovalo a zlatu sa podarilo znížiť na 3:4. Už to vyzeralo, že domáci dokážu vyrovnať ale v 42. minúte pochoval všetky nádeje Zlatoluxu, Artem Bardetskyi. ASGuard zvýšil svoj náskok už na 7 bodov. Do konca súťaže ostáva ešte 11 zápasov. 

ZLATO lux-Bacon - ASGuard-Bodva Sport Club      3:5 (2:4)

Góly: D. Kolek, M. Seman 2x -- M. Pach 2x, A. Bardetskyi, M. Trebuňák, M. Gere ŽK: M. Stankovič -- M. Trebuňák


S úvodom jarnej časti sú určite spokojný aj hráči TL Servis. Tí si napravili chuť po minulotýždňovej prehre. V zápase 12. kola hrali proti Minibuseurope. Aj v tomto zápase to po prvom polčase bolo značne vyrovnané. V druhej časti však Róbert Kalinka skompletizoval hetrik a TL Servis vyhral vysoko 7:3.

TL Servis - Minibuseuropa     7:3 (3:2)

Góly: P. Oros 2x, M. Hromják, R. Kalinka 3x, O. Tkáčik -- M. Pillar, T. Kandráč, P. Dzurik


Záverečné stretnutie 1. ligy medzi SK Geo - Feyenoord prinieslo gólové hody na oboch stranách. Feyenoord po prestávke vyhrával 4:5. Hráčom SK Geo sa v druhom polčase darilo, strelili 4 góly a vytvorili si pohodlný náskok. Hráči Feyenoordu ešte zdramatizovali zápas kontaktným gólom na 8:6, no SK Geo si vedenie ubránilo a zobralo 3 body.

SK Geo - Feyenoord     8:6 (4:5)

Góly: L. Labič 2x, M. Giertl 2x, M. Gido 2x, T. Labič 2x -- G. Gluchman, J. Havrila 2x, N. Gluchman, Š. Mihalík 2x


Zápas Bar Linda - VIBE FC musel byť preložený na ďalšiu sobotu 9.4.2022 na 9:00.


Prehľadný sumár výsledkov 1. ligy po 12. kole

Tabuľka 1. ligy po 12. kole


2. liga - 12. kolo - 2.4.2022


Nový Janko s treťou remízou v rade, Getfitbro naháňa IZO 4

Program 2. ligy začal dohrávkou 4. kola tímov U Nového Janka - VIBE FC B. Nový Janko si chcel napraviť chute po fiasku minulý týždeň, kedy po prvom polčase vyhrávali s IZO 4 5:1 ale nakoniec sa zápas skončil remízou 6:6. Ani tento víkend sa im však nedarilo bodovať naplno. Po prvom polčase opäť vyhrávali. Gólmi sa presadil Peter Szabó a Dávid Ondrej. Po zmene strán druhý menovaný zvyšoval na 3:0. Šťastena sa však obrátila a troma pohotovými gólmi VIBE FC B vyrovnal na 3:3.

U Nového Janka - VIBE FC B     3:3 (2:0)

Góly:  P. Szabó, D. Ondrej 2x -- K. Bobák, Š. Čopko, P. Timko


"Nový Janko" hral zápas 12. kola s "Legendami". Človek by si už myslel, že remizovať v treťom zápase v rade, je nemožné. Zápas tímu U Nového Janka sa opäť skončil remízou 2:2. Legendy bez svojho strelca Mikuláša Riapoša sa v zápase gólovo trápili. Po remíze prišli o dôležité body. Ďalší víkend ich čaká previerka proti lídrovi IZO 4.  

U Nového Janka - Legends     2:2 (0:1)

Góly: D. Ondrej, M. Pillar -- V. Lukáč, M. Bach ŽK: M. Bach, V. Lukáč


IZO 4 deklasovali hráčov McDonalds vysokým rozdielom. Šiestimi gólmi sa blysol Jozef Kačmárik. Na trávnikoch sa po zimnej prestávke objavil aj Peter Hutník, najlepší strelec minulej sezóny. 

McDonalds - IZO 4     4:18 (2:7)

Góly: Ľ. Szabó 2x, V. Lenchur 2x -- M. Marinčák 2x, M. Horský 2x, P. Husz 2x, M. Ondruš, J. Kačmárik 6x, E. Micovčák 4x, T. Blaževski, P. Hutnik


Hráči KPH TEAM Zlatolux B zanechali po zápase s Borec Team dobrý dojem. Po prvom polčase dokonca vyhrávali 1:2. V závere im už ale trochu chýbali sily a nakoniec si pripísali druhú remízu v rade. Ak sa chcú hráči "Borcu" udržať v boji o vrch tabuľky, neostáva im nič iné ako naskočiť na víťazný kolotoč.

Borec Team - KPH TEAM Zlatolux B     3:3 (1:2)

Góly: V. Stolár 2x, J. Pavlovic -- J. Hudák 2x, T. Mroč


Druhému tímu tabuľky Getifitbro Futsal Team sa do cesty postavili hráči Minibuseuropy B. S "béčkom" si poradili vysoko 7:0 a ostávajú v boji o prvú priečku tabuľky. "getfitťáci" majú najlepšiu obranu ligy. Doposiaľ inkasovali iba devätnásť krát. Štyri góly  zápase si pripísal najlepší hráč minulej sezóny Ľubomír Sarvaš. 

Getfitbro Futsal Team - Minibuseuropa B     7:0 (4:0)

Góly: Ľ. Sarvaš 4x, S. Tamás, J. Hingisz 2x


Dlhodobo trápiacej Come sa nepodarilo uchmatnúť ani bod proti hráčom VIBE FC B. Do polčasu ešte držali krok ale po zmene strán inkasovali až šesť krát.  

Coma - VIBE FC B 3:7 (1:2)

Góly:  L. Ignacz, R. Pahoľár, F. Šamaj -- K. Bobák 2x, T. J. Bartko, R. Terescik, A. Peti, P. TImko 3x


V záverečnom stretnutí 2. ligy "dolárovi chlapci" prehrávali s Antisom po polčase tesne 1:2. V druhej časti im však došli sily a inkasovali až štyri góly. Antis dokázal zápas dotiahnuť do úspešného konca. Po zaváhaniach tímov U Nového Janka a Minibuseuropa B sa tak posunuli na 5. priečku v tabuľke

FC Dolar Boyz - Antis 2:6 (1:2)

Góly: N. Avgustini 2x - P. Salak 4x, P. Kuchár, M. Kundrát


Prehľadný sumár výsledkov 12. kola

Tabuľka 2. ligy po 12. kole







submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 3. liga
# Tím Z Skóre Body
1. CHI Chievo 3 14:12 7
2. ANT Antis 2 34:6 6
3. LUX LUXFM 2 6:2 6
4. OTB Otamany B 3 18:3 6
5. PLM Palmdale 3 10:12 3
6. COM Coma 2 4:6 3
7. IND Indické bežce 3 5:12 3
8. SIE Siemens 3 14:13 3
9. VKT Vakatanka 3 11:14 1
10. TMK TOMIK 2 2:38 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 3. liga
1. ANT Lukáš Müller 12 Gólov
2. ANT Peter Bojčík 8 Gólov
3. OTB Roman Lukhanin 7 Gólov
4. ANT Dominik Olejník 5 Gólov
5. CHI Ivan Volčko 4 Gólov
6. PLM Patrik Gergely 4 Gólov
7. PLM Rene Kolesar 3 Gólov