|
Michal Kovačevič

11. kolo - Výsledkový servis

KOŠ

Počas posledného marcového víkendu sa v Športovom areáli Galaktik dohralo posledné kolo jesennej časti. Núdza o napínavé zápasy nebola a diváci si mohli prísť na svoje. Prinášame Vám kompletný výsledkový servis sobotných stretnutí 1. a 2. ligy.

!!! UPOZORNENIE !!!

Žiadame všetkých hráčov a tímy, ktoré majú disciplinárne konanie aby si svoje povinnosti pozreli v sekcii Disciplinárka.


1. liga - 11. kolo - 26.3.2022

Vakatanka zmenšila náskok na druhú priečku, ZLATO lux-Bacon prišiel o cenné body pred derby 

Program 11. kola 1. ligy otvoril 26. marca duel SK Geo - Vakatanka. Druhý menovaný sa ujal vedenia v 12. minúte po góle Mária Nevelosa. Vzápätí v 13. minúte zvyšoval na 0:2 Adam Kuľha. Domácim sa podarilo znížiť výsledok stretnutia v 17. minúte, kedy presnou strelou odpovedal Tomáš Labič. Do polčasu zvýšil náskok hostí Samueľ Fiľak. Po zmene strán kontrolu nad zápasom prebrali hráči z Vakatanky, ktorí dokázali dotiahnuť stretnutie do úspešného konca a zvíťazili  3:6.

SK Geo - Vakatanka 3:6 (1:3)

Góly: Tomáš Labič 3x -- Adam Kuľha, Mário Nevelos 2x, Peter Terpaj, Samueľ Fiľák 2x


Následne sa v druhom zápase proti sebe postavili hráči TL Servis - Feyenoord. V 7. minúte otvoril skóre duel Gerhard Gluchman. Hráčom Feyneoordu sa darilo a do polčasu si vypracovali 3 gólový náskok. Po zmene strán hostia potvrdili svoju dominanciu a v zápase strelili ďalšie góly. Feyenoord sa výhrou 2:7 bodovo dotiahol na TL Servis, obaja po 18 bodov. 

TL Servis - Feyenoord 2:7 (0:3)

Góly: M. Hromják, O. Tkáčik -- G. Gluchman 4x, N. Gluchman 1, Radoslav Kollár, Štefan Mihalík



V sobotu o 12:00 si v prestrelkovej dráme poradil prvý ASGuard-Bodva Sport Club s VIBE FC. V zápase nebola núdza o góly. Domáci lídrovi tabuľky dokázali vsietiť až 9 gólov. 4 góly strelil Dávid Fekete, hetrikom sa blysol Lukáš Poprocký. Ani to však na výhru nestačilo. Po 4 góly za hostí strelil Roman Moroziuk a Maroš Sasák. 

VIBE FC - ASGuard Bodva Sport CLUB 9:13 (3:6)

Góly: D.Fekete 4x, L. Poprocký 3x, K. Kovács, Samuel Cihelka -- J. Jurko, D. Novotný 3x, R. Moroziuk 4x, M. Sasák 4x, A. Bardetskyi


Po obednej prestávke sa na umelých trávnikoch v Športovom areáli Galaktik začalo stretnutie Chievo - Bar Linda. V prvom polčase sa hostia ujali vedenia už v 4. minúte gólom Mariána Pásztora. Do konca prvej časti si tím Bar Linda vypracoval pohodlný 5 gólový náskok. Domáci celok korigoval stav stretnutia gólmi Mareka Kolesára a Petra Sinčáka. Na strane hostí skóroval hetrik Vladimír Chovaník a Bar Linda si pripísala 5 výhru v sezóne. 

Chievo - Bar Linda 3:8 (1:6)

Góly: P. Sinčák, M. Kolesár, A. Kušnír -- V. Chovaník 3x, M. Pásztor 2x, P. Lukáč, J. Sakáč, Š. Drábik. ŽK: P. Szabó (Chievo)


Následne prišiel na rad šláger 11. kola, v ktorom bolo poriadne horúco. Tabuľkovo nižšie postavený Minibuseuropa sa ujal vedenia gólom Matúša Petrisaka. Do polčasu domáci vyhrávali už 2:0. ZLATO lux-Bacon však prevzal opraty do svojich rúk a v druhom polčase sa bolo na čo pozerať. V 33. minúte znížil stav stretnutia Jozef Takáč, ktorý o 7 minút neskôr videl červenú kartu. Hostia dokázali vyrovnať v 45. minúte zásluhou Jakuba Giertla. Následne v priebehu 48 minúty strelil po góle hráč domácich Lukáš Malík a hráč hostí Miťo Stankovič. Hostia remízou zvýšili stratu na prvý ASGuard Bodva Sport Club na rozdiel 4 bodov. Práve nasledujúci víkend ich čaká derby zápas s lídrom tabuľky. 

Minibuseuropa - ZLATO lux-Bacon 3:3 (2:0)

Góly: L. Malík, M. Petrisak, P. Dzurík -- M. Stankovič, J. Takáč, J. Giertl ŽK: 


2. liga - 11. kolo - 26.3.2022

IZO 4 s prvou stratou bodov, Getfitbro Futsal Team v napínavom trháku nestačil na Legends

Sobotný program 2. ligy v Športovom areáli Galaktik otvoril duel tabuľkovo susediacich tímov. Legends vstupovali do zápasu s Getfitbro Futsal Team s vedomím,  že prehra ich môže vyradiť z boja o popredné priečky. V 14. minúte Ľubomír Sarvaš otvoril skóre zápasu. Hostia ešte do polčasu otočili stav vo svoj prospech gólmi Františeka Ustohala a Matúša Bacha. Po zmene strán druhý menovaný zvýšil na 1:3. V 41. minúte predčasne putoval pod sprchy Mikuláš Riapoš. Domáci nedokázali využiť presilovku a tak prehrali 2:3. Legends sa výhrou bodovo dorovnali svojmu súperovi, avšak ten má zápas k "dobru".

Getifitbro Futsal Team - Legends 2:3 (1:2)

Góly: Ľ. Sarvaš, M. Mackanič -- M. Bach, F. Ustohal ČK: M. Riapoš


V nasledujúcom zápase FC Dolar Boyz ešte v prvom polčase držali krok s "béčkom" Minibuseuropa, keď po 25 minútach platil stav 1:1. V druhom polčase strieľali góly už len hráči Minibusu. Tí svojho súpera prestrieľali vysoko 1:9.

FC Dolar Boyz - Minibuseuropa 1:9 (1:1)

Góly: V. Ftorek -- J. Smorada 3x, G. Viszlay 3x, D. Goleňa, L. Béreš, Ľ. Sapola


Tradičným súbojom KNL miniligy bol zápas U Nového Janka - IZO 4. Skóre duelu otvoril Dávid Ondrej. Do polčasu domáci tím dokázal poslať ďalšie 4 presné zásahy do siete IZO 4. Po prvom polčase to už vyzeralo, že hostia utrpia prvú prehru v aktuálnej sezóne. Po zmene strán však Miroslav Ivan ukázal svoje kvality, strelil 4 góly a zápas skončil deľbou bodov.

U Nového Janka - IZO 4 6:6 (5:1)

Góly: D. Ondrej 2x, M. Pillár, M. Urbanec, P. Hegeduš, M. Hopčák -- T. Blaževski, M. Horský, M. Ivan 4x


Borec Team sa na zápas nedostavil a tak prehral kontumačne 0:5. Táto prehra ich posunula na štvrté miesto v tabuľke.

Borec Team - VIBE FC 0:5 (kontumácia)


Pomerne vyrovnaným zápasom bol stret mužstiev Coma - Antis. Domáci sa v prvom polčase dostali do vedenia gólom Róberta Hattingera. Po prvom polčase chudobnom na góly hostia v druhej časti strelili 4 góly a tak dokázali poraziť Comu 2:4.

Coma - Antis 2:4 (1:0)

Góly: R. Hattinger, M. Ivan -- M. Andrejko, F. Sasák, A. Marczi, M. Kundrat


Sobotný program 11. kola 2. ligy uzavrelo stretnutie tabuľkovo nižšie postavených mužstiev ale o to napínavejšie sledovanie. KPH TEAM Zlatolux B prehrával po prvom polčase s MC Donalds 2:3. Po zmene strán sa domácim podarilo obrátiť stav vo svoj prospech, avšak 2 minúty pred koncom vyrovnal na 4:4, hráč hostí, Dávid Straňai.

KPH TEAM Zlatolux B - McDonalds

Góly: Š. Drábik 2x, T. Bernát -- Ľ. Szabó 2x, D. Straňai 2x ŽK: B. Tenkáč 



submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 3. liga
# Tím Z Skóre Body
1. CHI Chievo 3 14:12 7
2. ANT Antis 2 34:6 6
3. LUX LUXFM 2 6:2 6
4. OTB Otamany B 3 18:3 6
5. PLM Palmdale 3 10:12 3
6. COM Coma 2 4:6 3
7. IND Indické bežce 3 5:12 3
8. SIE Siemens 3 14:13 3
9. VKT Vakatanka 3 11:14 1
10. TMK TOMIK 2 2:38 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 3. liga
1. ANT Lukáš Müller 12 Gólov
2. ANT Peter Bojčík 8 Gólov
3. OTB Roman Lukhanin 7 Gólov
4. ANT Dominik Olejník 5 Gólov
5. CHI Ivan Volčko 4 Gólov
6. PLM Patrik Gergely 4 Gólov
7. SIE Michal Hrebenar 3 Gólov