Review | Prvé kolo je za nami, kto sa tešil z triumfu?

Tímy Košickej novej ligy v malom futbale sa s novou sezónou zoznámili túto stredu. Nováčikovia sa aklimatizovali skutočne rýchlo a v prvom kole sa im darilo. Poďme si spoločne zrekapitulovať úvodné duely KNL.

Preview | Nová sezóna, nové tímy a taktiež nové výzvy. Ste pripravení?

Čakania bolo dosť. Po takmer piatich mesiacoch sa Košická nová liga znova vracia na trávniky. Už túto stredu sa odohrá prvé kolo jarnej časti a nám neostáva nič iné len konštatovať, že to bude veľkolepé. Po úspešnej pilotnej sezóne sa v KNL predstaví osem nových tímov. Dokopy tak budete mať možnosť sledovať 18 celkov v boji o kráľa košického malého futbalu. Tak ako je už zvykom, poďme sa na jednotlivé zápasy spolu pozrieť.

Dôležité informácie pre hráčov a fanúšikov pred začiatkom sezóny - JAR 2024

Nová sezóna Košickej novej ligy štartuje po preložení prvého kola z 3.4. o týždeň neskôr 10.4.2024. Je to z dôvodu jarnej regenerácie hracej plochy. V priebehu týždňa sme zverejnili rozdelenie tímov 1. a 2. ligy. Na našom webe v časti zápasy nájdete taktiež program prvého hracieho týždňa a všetky termíny a časy úvodných zápasov. Prinášame vám súhrn najdôležitejších informácii pred začiatkom jarnej sezóny.

Ako si založiť klub v malom futbale?

Nie každý vie, ako nato. Preto sme pre vás pripravili príručku, ako založiť klub v malom futbale. Našim cieľom je pomôcť vám vybudovať úspešný, organizovaný a spokojný tím, ktorý bude nielen súťažiť, ale aj prosperovať mimo ihriska. Veríme, že s touto príručkou v ruke, sa váš tím stane silným a uznávaným celkom v Košickej novej lige malého futbalu.

Prečo sa pridať práve k nám?

Čo Košická nová liga ponúka? V čom je výnimočná a prečo svoj tím prihlásiť práve do našej ligy? Prečítajte si tento článok a zistite, prečo je Košická nová liga malého futbalu tá správna voľba.

Pre koho je malý futbal?

Túto otázku sa možno sami seba pýtate aj vy. Odpoveď je jednoduchá. Pre každého. Hranice a požiadavky pre prihlásenie sa do súťaže Košická nová liga malého futbalu nekladie.

Vízia, cieľ, realizácia | Spoveď riaditeľa KNL Michala Kovačeviča

V tomto článku Vám prinesieme spoveď riaditeľa Košickej novej ligy malého futbalu a predsedu o.z. Malý futbal Košice - Michala Kovačeviča. V rozhovore nám prezradil ako celá myšlienka vznikla, aké sú jeho vízie, aké služby KNL ponúka, aká je výška štartovného a omnoho viac.

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. TRN Turkon 1 9:2 3
2. RIS R prospects 1 10:4 3
3. VAK Vakatanka 1 5:1 3
4. HBŽ HBŽK 1 6:4 3
5. BEA BEATHLETE FC 1 3:2 3
6. FEY Feyenoord 1 2:3 0
7. ASG ASGuard Bodva 1 4:6 0
8. VSL VSL 1 1:5 0
9. HOF Hofex 1 4:10 0
10. PRM Promet Trans 1 2:9 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 6 Gólov
2. RIS Peter Blaško 4 Gólov
3. RIS Jakub Špišák 3 Gólov
4. ASG Richard Behún 3 Gólov
5. TRN František Pavúk 3 Gólov
6. HBŽ Dominik Sitar 3 Gólov
7. HBŽ Peter Salagovic 2 Gólov